Made in Sweden: 100 svenska spel till fyndpris på nationaldagen

SwedenSale_Banner_noText.png

Fira Sveriges nationaldag med "Made in Sweden" – ett paket med 100 svenska spel till fyndpris! Som en grogrund för spelupplevelser i världsklass hedrar den svenska spelbranschen Sverige på nationaldagen.

ABBA, Nobelpriset, IKEA, röda stugor och köttbullar känner de flesta till. Men Sverige är också hemvist för många av världens bästa spelföretag. Lagom till nationaldagen har flera av dem samlat ihop ett urval av sina alster i ett paket med närmare 100 svenska spel till reapris. Från smalare indietitlar till bombastiska kioskvältare erbjuder svenska spel ett smörgårdsbord av upplevelser för alla smaker.

Tack vare Made in Sweden kan nu hela världens spelare ta del av dessa upplevelser på PC. Kampanjen fortsätter till och med 10 juni.

Spelen går att köpa var för sig här.